Produk
Waca liyane
Kanthi pengalaman industri sing wis puluhan taun, WELDO fokus ing mesin dispensasi kanthi otomatis lan mesin pewarna. Wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan duwe sawetara paten properti intelektual independen lan macem-macem hak cipta piranti lunak. Perusahaan kita wis lulus sertifikasi perusahaan lunak alus, level teknologi saiki lan volume penjualan wis tekan level industri utama ing donya.
Mesin kacepetan dhuwur stasiun dobel seluler
Aplikasi: 1. Cocog kanggo macem-macem bahan cair, kayata cat baking, resin epoxy AB, enamel, lem UV, silikon elektronik, lem kristal, tinta plastik, tinta logam, lem konduktor EMI, kohesif konduktif, lem instan, lem casting, tempel solder, pelumas, lem perak, lem abang, tempel termal, tempel pencegahan kekeringan, cat transparan, agen pengatur sekrup, resin PU, lem viskositas rendah / tengah, lsp. 2.bisa ditrapake kanggo nyebarke bahan cair ing bahan kerja sing beda-beda, kayata logam, plastik, kayu, stiker lan sapanunggalane.
Weldo 5 warna mesin dispenser otomatis label PVC / Silicon
Fitur: 1. Impor file JPG menyang piranti lunak kanggo nglacak trek dispensasi. 2. Nggunakake pamrograman komputer, piranti lunak kasebut katon cetha, trep lan cepet. 3. Nozel tunggal utawa nozel multi bisa digunakake miturut produksi nyata. Nozel maksimal 5 bisa digunakake kanggo nambah produksi. 4. Nganti 8 tombol trabasan program sing beda-beda, cocog kanggo produksi multi prosedur. 5. Sawise program diprogram, bisa disimpen ing komputer lan bisa digunakake kanthi permanen. Nalika produk kudu digawe mbesuk, program kasebut bisa langsung dipanggil tanpa program kaping pindho. 6. Mbusak rong cetakan kanthi bebarengan karo fungsi posisi cetakan. 7. Cocokake produk PVC lan silikon sing ditambah nilai tambah larang. 8. Produksi cepet, siji mesin padha karo 3 nganti 5 buruh individu, sing bisa nyepetake wektu pangiriman pesenan. 9.Mesthekake nggawe produk PVC / silikon, kualitas dhuwur, tingkat cacat kurang, bisa nyuda biaya. 10. Operasi piranti lunak lan mesin gampang dipelajari, bisa nyepetake wektu latihan. 11. Cara program: Dot, baris, busur.
Weldo 12 warna mesin dispenser otomatis label PVC / Silicon
Fitur: 1. Impor file JPG utawa DXF menyang piranti lunak kanggo program trek dispensing. 2. Metode pemrograman sing fleksibel, bisa miturut pelanggan seneng milih program grafis komputer utawa ngajar program kothak (praktis). 3. Nozel tunggal utawa nozel multi bisa digunakake miturut produksi nyata. Nozel Max12 bisa digunakake kanggo nambah produksi. 4. Nganti 8 tombol trabasan program sing beda-beda, cocog kanggo produksi multi prosedur. 5. Sawise program diprogram, bisa disimpen ing komputer lan bisa digunakake kanthi permanen. Nalika produk kudu digawe mbesuk, program kasebut bisa langsung dipanggil tanpa program kaping pindho. 6. Mbusak rong cetakan kanthi bebarengan karo fungsi posisi cetakan. 7. Cocokake produk PVC lan silikon sing ditambah nilai tambah larang. 8. Produksi cepet, siji mesin padha karo 3 nganti 5 buruh individu, sing bisa nyepetake wektu pangiriman pesenan. 9.Mesthekake nggawe produk PVC / silikon, kualitas dhuwur, tingkat cacat kurang, bisa nyuda biaya. 10. Bisa dikombinasikake karo robot kanggo mbentuk lini produksi kanthi otomatis, sing bisa ngasilake lan nyuda biaya tenaga kerja kanthi otomatis. 11. Operasi piranti lunak lan mesin gampang dipelajari, bisa nyepetake wektu latihan. 12. Cara program: Dot, baris, busur
Mesin dispenser otomatis label 18 Weldo 18 warna
Aplikasi produk: 1.G produk 2. Keychain, bar mat, cup coaster, tag Bagasi, case driver Pen, 3. Cailer silikon, jam tangan silikon, bangkekan silikon, wadhah ponsel PVC, pembuka botol PVC. 4. penarik zipper, lencana karet, ndhuwur sepatu, pengikat pancing lan daur ulang 5.Gundhul sepatu, tali anticollision TPR kanggo sarung tangan, sepatu tunggal
Layanan Kita
Teknologi produksi kanthi otomatis, mbebasake tenaga kerja, ngirit tenaga kerja lan ningkatake efisiensi!
WELDO nyedhiyakake peralatan distribusi lem berkualitas tinggi, solusi aplikasi teknologi inovatif lan pribadi kanggo mbantu pelanggan nambah keluwesan bisnis, ngoptimalake efisiensi produksi lan nggayuh target keberlanjutan, nggawe mesin lan peralatan otomatis nggedhekake efisiensi produksi lan stabilitas produk, ngganti biaya produksi lan nambah bathi.
Cilik
Waca liyane
Peralatan otomasi WELDO nawakake jinis mesin dispensing lan robot scara kanggo pelanggan global, produk kita akeh digunakake ing elektronik, mobil, peralatan rumah tangga, aksesoris alas kaki, stiker, motor, plastik netes, lencana perangkat keras, hadiah perhiasan, Watches, panganan, golf, seni kuku, aksesoris ponsel, kacamata, lan lapangan liyane. Pelanggan kerja sama jangka panjang kalebu Midea, Huawei, Gree, Skyworth, Haier, lan perusahaan Fortune 500 liyane lan akeh perusahaan manufaktur cilik lan menengah.
Label produksi mesin kacepetan dhuwur
Label produksi mesin kacepetan dhuwur
Mesin kacepetan dhuwur kanggo produk busur padhang sing dhuwur
Mesin kacepetan dhuwur kanggo produk busur padhang sing dhuwur
Pewarnaan motor
Pewarnaan motor
WEIDO Werna label kendaraan mesin kanthi kecepatan tinggi
WEIDO Werna label kendaraan mesin kanthi kecepatan tinggi
Babagan Kita
WELDO didegake wulan Maret 2007.
WELDO minangka perusahaan teknologi sing fokus ing riset lan pangembangan, produksi, lan penjualan alat-alat manufaktur otomatis kanggo kontrol cairan, kayata dispensasi lem otomatis, dispensasi plastik, pewarnaan, lan katup injeksi. Kategori utama kalebu mesin dispensing lan robot scara, lsp.

Nyedhiyakake teknologi manufaktur cerdas terkemuka ing industri, profesional, sampurna, pre-sale, adol, layanan purna jual, solusi aplikasi teknologi khusus pribadi, manufaktur otomatisasi canggih.
Hubungi kita kanggo solusi perusahaan liyane
Ngrancang lan riset lan ngembangake solusi intelijen buatan sing nyedhiyakake nilai bisnis kanggo perusahaan miturut kabutuhane.
Lampiran: