implantoni trurin dhe sytë në makinë

Gjuhe
Produktet
LEXO MË SHUMË
Me dekada përvojë të pasur në industri, WELDO përqendrohet në makinat shpërndarëse plotësisht automatike dhe makineritë e ngjyrosjes. Ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe ka një numër patentash të pavarura të pronësisë intelektuale dhe të drejta të autorit të shumëfishta të softuerit. Kompania jonë ka kaluar çertifikimin e ndërmarrjes dy-butë, niveli aktual i teknologjisë dhe vëllimi i shitjeve kanë arritur nivelin udhëheqës të industrisë në botë.
Makinë lëvizëse me stacion të dyfishtë me shpejtësi të lartë
Aplikimi: 1. i përshtatshëm për një shumëllojshmëri materialesh të lëngshme, të tilla si bojë pjekjeje, zam rrëshire epoksi AB, smalt, ngjitës UV, silikoni elektronik, ngjitës kristali, bojë plastike, bojë metali, ngjitës përçues EMI, koheziv përçues, ngjitës i çastit, ngjitës hedhës, paste saldimi, lubrifikant, ngjitës argjendi, ngjitës i kuq, paste termike, pastë për parandalimin e thatësirës, ​​bojë transparente, agjent për fiksimin e vidave, rrëshirë PU, ngjitës me viskozitet të ulët / të mesëm, etj. 2. mund të zbatohet për të shpërndarë materialin e lëngët në copë pune të ndryshme materiale, të tilla si metali, plastika, druri, afishe etj.
Weldo 5 ngjyra Makinë automatike shpërndarëse etiketimi PVC / Silicon
Karakteristikat: 1. Importoni skedarin JPG në softuer për të programuar gjurmën e shpërndarjes. 2. Duke përdorur programimin kompjuterik, softueri është qartë i dukshëm, i përshtatshëm dhe i shpejtë. 3. Grykë e vetme ose grykë e vetme mund të përdoret në përputhje me prodhimin aktual. Maks 5 hundë që punojnë së bashku për të përmirësuar prodhimin. 4. Deri në 8 butona të ndryshme të shkurtesave të programimit, kostum për prodhimin e shumë procedurave. 5. Pasi programi është programuar, ai mund të ruhet në kompjuter dhe është i vlefshëm përgjithmonë. Kur produkti duhet të bëhet herën tjetër, programi mund të thirret direkt pa një programim të dytë. 6. Shpërndarja e dy formave njëkohësisht me funksionin e pozicionit të mykut. 7. Kostume të ndërlikuara dhe me vlerë të lartë të shtuar produkte PVC dhe silikoni. 8. Prodhimi i shpejtë, një makinë është e barabartë me 3 deri në 5 punëtorë individualë, të cilët mund të shkurtojnë shumë periudhën e dorëzimit të porosisë. 9. Në mënyrë të qëndrueshme bëni produkte PVC / silikoni, cilësi e lartë, shkallë e ulët e dëmtuar ... mund të ndihmojë në uljen e kostos. 10. Softueri dhe funksionimi i makinës është i lehtë për tu mësuar , mund të ndihmojë për të shkurtuar kohën e trajnimit. 11. Metoda e programimit: Pika, vija, harku.
Weldo 12 ngjyra Makina automatike për shpërndarjen e etiketave PVC / Silicon
Karakteristikat: 1. Importoni skedarin JPG ose DXF në program kompjuterik për të programuar gjurmën e shpërndarjes. 2. Metoda fleksibile e programimit, sipas klientëve dëshiron të zgjedhë programim grafik kompjuterik ose të mësojë programim kuti (të dobishëm). 3. Grykë e vetme ose grykë e vetme mund të përdoret në përputhje me prodhimin aktual. Grykat Max12 që punojnë së bashku për të përmirësuar prodhimin. 4. Deri në 8 butona të ndryshme të shkurtesave të programimit, kostum për prodhimin e shumë procedurave. 5. Pasi programi është programuar, ai mund të ruhet në kompjuter dhe është i vlefshëm përgjithmonë. Kur produkti duhet të bëhet herën tjetër, programi mund të thirret direkt pa një programim të dytë. 6. Shpërndarja e dy formave njëkohësisht me funksionin e pozicionit të mykut. 7. Kostume të ndërlikuara dhe me vlerë të lartë të shtuar produkte PVC dhe silikoni. 8. Prodhimi i shpejtë, një makinë është e barabartë me 3 deri në 5 punëtorë individualë, të cilët mund të shkurtojnë shumë periudhën e dorëzimit të porosisë. 9. Në mënyrë të qëndrueshme bëni produkte PVC / silikoni, cilësi e lartë, shkallë e ulët e dëmtuar ... mund të ndihmojë në uljen e kostos. 10. Mund të kombinohet me robotin për të formuar një linjë prodhimi plotësisht automatike, e cila mund të prodhojë automatikisht dhe të ulë kostot e punës. 11. Softueri dhe funksionimi i makinës është i lehtë për tu mësuar , mund të ndihmojë për të shkurtuar kohën e trajnimit. 12. Metoda e programimit: Pika, vija, harku.
Weldo 18 ngjyra Makinë automatike shpërndarëse etiketimi PVC / Silicon
Aplikimi i produktit: 1. Produktet e dhuratave 2. Keychain, mat bar, slitë filxhan, tag Bagazhi, rast shofer stilolaps, 3. Cae celular silikoni, orë silikoni, dore silikoni, mbajtëse e telefonit celular PVC, hapës për shishe PVC. 4. tërheqës zinxhir, distinktiv gome, mbërthese këpucësh, fiksime fikse dhe lak 5. Mbivendosja e këpucëve, shirit antikollizion TPR për doreza, thembra e këpucëve
Shërbimi ynë
Teknologji plotësisht e automatizuar e prodhimit, çlirimi i fuqisë punëtore, kursimi i punës dhe përmirësimi i efikasitetit!
WELDO ofron pajisje për shpërndarjen e ngjitësit me cilësi të lartë, zgjidhje inovative dhe të personalizuara të aplikimit të teknologjisë për të ndihmuar klientët të rrisin fleksibilitetin e biznesit, të zgjedhin efikasitetin e prodhimit dhe të arrijnë qëllimet e qëndrueshmërisë, të bëjnë që makineritë dhe pajisjet e automatizuara të maksimizojnë efikasitetin e prodhimit dhe stabilitetin e produktit, të ndryshojnë kostot e prodhimit dhe të rrisin fitimet.
Rast
LEXO MË SHUMË
Pajisjet e automatizimit WELDO ofrojnë lloje të makinës shpërndarëse dhe robotit scara për klientët globalë, produkti ynë përdoret gjerësisht në elektronikë, automobila, pajisje shtëpiake, pajisje për këpucë, afishe, motorë, plastikë pikatore, shënjat e pajisjeve, dhurata bizhuteri, Orë, ushqim, golf, art gozhdë, pajisje telefonike, syze dhe fusha të tjera. Klientët e bashkëpunimit afatgjatë përfshijnë Midea, Huawei, Gree, Skyworth, Haier dhe kompani të tjera Fortune 500 dhe një numër i madh i ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme prodhuese.
Etiketa e prodhimit të makinës me shpejtësi të lartë
Etiketa e prodhimit të makinës me shpejtësi të lartë
Makinë me shpejtësi të lartë për produktet e harkut me shkëlqim të lartë
Makinë me shpejtësi të lartë për produktet e harkut me shkëlqim të lartë
Ngjyrosja e kapuçit të motorit
Ngjyrosja e kapuçit të motorit
WEIDO Ngjyros etiketën e automjetit të makinës me shpejtësi të lartë
WEIDO Ngjyros etiketën e automjetit të makinës me shpejtësi të lartë
Rreth Nesh
WELDO është themeluar në Mars 2007.
WELDO është një kompani teknologjike që përqendrohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve prodhuese të automatizuara për kontrollin e lëngjeve, të tilla si shpërndarja automatike e ngjitësit, shpërndarja plastike, ngjyrosja dhe valvulat e injeksionit. Kategoria jonë kryesore duke përfshirë makinerinë e shpërndarjes dhe robotin scara, etj.

Siguroni teknologji inteligjente prodhuese, industriale, profesionale, perfekte, para-shitje, shitje, shërbim pas shitjes, zgjidhje të reja të aplikimit të teknologjisë së personalizuar, prodhim të automatizimit të përparuar vizual.
Na kontaktoni për më shumë zgjidhje të ndërmarrjeve
Dizajnimi dhe hulumtimi dhe zhvillimi i zgjidhjeve të inteligjencës artificiale që ofrojnë vlerë biznesi për ndërmarrjet sipas nevojave të tyre.
Shtojcë: