Produk
MACA DEUI
Kalayan puluhan taun pangalaman industri anu beunghar, WELDO fokus kana mesin dispensing otomatis sareng mesin pewarna. Éta parantos lulus sértipikasi sistem mutu ISO9001 sareng ngagaduhan sababaraha patén-patén hak cipta inteléktual bebas sareng sababaraha hak cipta perangkat lunak. Perusahaan kami parantos lulus sertifikasi perusahaan ganda-lemes, tingkat téknologi ayeuna sareng volume penjualan parantos ngahontal tingkat industri-ngarah di dunya.
Mesin dobel sélulér stasiun dobel
Aplikasi: 1. Cocog sareng sababaraha rupa bahan cair, sapertos cet cet, résin epoxy AB, enamel, lem UV, silikon éléktronik, lem kristal, tinta plastik, tinta logam, EMI konduktor lem, cohesive conductive, instant instant, casting lem, témpél solder, pelumas, lem pérak, lem beureum, témpél termal, témpél pencegahan halodo, cet transparan, agén ngalereskeun sekrup, résin PU, lem viskositas rendah / tengah, jsb. 2.bisa diterapkeun pikeun ngaluarkeun bahan cair dina bahan bahan anu bénten-bénten, sapertos logam, plastik, berhutan, stiker sareng sajabina.
Weldo 5 warna pvc / Silicon mesin dispenser otomatis
Fitur: 1. Impor file JPG kana parangkat lunak kanggo program lagu dispensing. 2. Ngagunakeun program komputer, parangkat lunak jelas katingali, merenah sareng gancang. 3. Nozel tunggal atanapi multi nozel tiasa dianggo numutkeun produksi aktual. Nozel maks 5 damel babarengan pikeun ningkatkeun produksi. 4.Tepi ka 8 tombol pintas pemrograman anu béda, cocog pikeun produksi multi prosedur. 5. Saatos program diprogram, éta tiasa disimpen dina komputer sareng sacara permanen valid. Nalika produkna kedah dilakukeun waktos salajengna, program na tiasa disebat langsung tanpa program anu kadua. 6. Nyelapkeun dua kapang sakaligus sareng fungsi posisi kapang. 7.Suit rumit sareng nilai tambah tinggi produk PVC sareng silikon. 8. Produksi gancang, hiji mesin sami sareng 3 dugi 5 padamel masing-masing, anu tiasa pisan pondok waktos pengiriman pesanan. 9.Mastikeun ngadamel produk pvc / silikon, kualitas luhur, tingkat cacat anu handap, tiasa ngabantosan kanggo ngirangan biaya. 10. Parangkat lunak sareng operasi mesin gampil dipelajari, tiasa ngabantosan waktos latihan. 11.Métode program: Dot, garis, busur.
Weldo 12 warna mesin PVC / Silicon labél dispenser otomatis
Fitur: 1. Impor JPG atanapi file DXF kana parangkat lunak pikeun program lagu dispensing. 2. Metode pemrograman fléksibel, tiasa numutkeun palanggan resep milih program grapik komputer atanapi ngajarkeun pemrograman kotak (praktis). 3. Nozel tunggal atanapi multi nozel tiasa dianggo numutkeun produksi aktual. Noz Max12 damel babarengan pikeun ningkatkeun produksi. 4.Tepi ka 8 tombol pintas pemrograman anu béda, cocog pikeun produksi multi prosedur. 5. Saatos program diprogram, éta tiasa disimpen dina komputer sareng sacara permanen valid. Nalika produkna kedah dilakukeun waktos salajengna, program na tiasa disebat langsung tanpa program anu kadua. 6. Nyelapkeun dua kapang sakaligus sareng fungsi posisi kapang. 7.Suit rumit sareng nilai tambah tinggi produk PVC sareng silikon. 8. Produksi gancang, hiji mesin sami sareng 3 dugi 5 padamel masing-masing, anu tiasa pisan pondok waktos pengiriman pesanan. 9.Mastikeun ngadamel produk pvc / silikon, kualitas luhur, tingkat cacat anu handap, tiasa ngabantosan kanggo ngirangan biaya. 10. Tiasa digabungkeun sareng robot pikeun ngabentuk lini produksi anu otomatis, anu otomatis tiasa ngahasilkeun sareng ngirangan biaya tenaga kerja. 11. Operasi parangkat lunak sareng mesin gampang diajar, tiasa ngabantosan waktos latihan. 12. Metode program: Dot, garis, busur.
Weldo 18 warna mesin disponser otomatis PVC / Silicon
Aplikasi produk: Produk 1.Gift 2. Keychain, bar mat, cup coaster, tag koper, Kasus supir Pena, 3.Sil sélulér cae, jam silikon, pigeulang silikon, wadah telepon sélulér PVC, pembuka botol PVC. 4. penarik zipper, karét lencana, sapatu luhur, cangkéng sareng pengikat loop 5. sapatu overlay, TPR anticollision strip pikeun sarung tangan, sapatu dampal suku
Service kami
Téknologi produksi pinuh otomatis, ngabébaskeun tanaga gawé, ngahemat tanaga gawé sareng ningkatkeun épisiénsi!
WELDO nyayogikeun peralatan dispensing lem berkualitas tinggi, solusi aplikasi téknologi inovatif sareng pribadi pikeun ngabantosan palanggan ningkatkeun kalenturan bisnis, ngaoptimalkeun épisiénsi produksi sareng ngahontal tujuan kelestarian, ngajantenkeun mesin sareng alat otomatis ngamaksimalkeun efisiensi produksi sareng stabilitas produk, ngarobih biaya manufaktur sareng ningkatkeun kauntungan.
Kasus
MACA DEUI
Alat-alat otomatis WELDO nawiskeun jinis mesin dispensing sareng scara robot ka konsumén global, produk kami seueur dianggo dina éléktronika, mobil, alat bumi, aksésoris alas kaki, stiker, motor, plastik netes, lencana hardware, kado perhiasan, Watches, kadaharan, golf, seni kuku, asesoris telepon sélulér, kacamata, sareng lapangan sanésna. Pelanggan kerjasama jangka panjang kalebet Midea, Huawei, Gree, Skyworth, Haier, sareng perusahaan Fortune 500 anu sanés sareng sajumlah ageung ngadamel perusahaan alit sareng sedeng.
Labél produksi mesin gancang-gancang
Label produksi mesin gancang-gancang
Mesin gancang pikeun produk busur kacaangan tinggi
Mesin gancang pikeun produk busur kacaangan tinggi
Ngawarnaan tiung motor
Ngawarnaan tiung motor
WEIDO Warna labél kendaraan tina mesin gancang-gancang
WEIDO Warnaan labél kendaraan tina mesin gancang-gancang
Tentang Kami
WELDO didirikeun dina Maret 2007.
WELDO nyaéta perusahaan téknologi anu museurkeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi, sareng penjualan alat-alat manufaktur otomatis pikeun kontrol cairan, sapertos dispensing lem otomatis, dispensing plastik, pewarna, sareng klep suntik. Kategori utama urang kalebet mesin dispensing sareng scara robot, jst.

Nyayogikeun téknologi manufaktur calakan anu ngarah di industri, propésional, sampurna, pre-sale, jual, jasa Saatos-penjualan, solusi aplikasi téknologi pribadi anu inovatif, ngadamel automation visual anu canggih.
Hubungi kami pikeun langkung seueur solusi perusahaan
Ngararancang sareng nalungtik sareng ngembangkeun solusi kecerdasan buatan anu nyayogikeun nilai bisnis pikeun perusahaan numutkeun kabutuhanana.
Gantelkeun: